Ga naar de inhoud
RABO_CLUBSUPPORT-Muziek in de wijk-A5-LANDSCAPE (STEM OP ONS).i

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Ook in 2023 ondersteunt de Rabobank de verenigingen via Rabo ClubSupport: elk Rabobank-lid krijgt zo een stem in de verdeling van donaties. Want leden van de Rabobank krijgen inspraak op de verdeling van donaties aan de verenigingen.

Jaarlijks stelt de Rabobank een bedrag beschikbaar voor de campagne: De Rabobank heeft ongeveer 12.000 leden en ieder lid mag vijf stemmen verdelen. Deze stemmen zijn dus geld waard want elk lid kan stemmen toewijzen aan verenigingen die zij een warm hart toedragen, en dus ook aan Muziekvereniging “Volharding” Hoe meer stemmen er op onze vereniging zijn uitgebracht, hoe meer geld we krijgen!

Toegevoegde waarde Met de ClubSupport actie voegt de bank ook een extra dimensie toe aan het lidmaatschap. Rabobank is betrokken bij de lokale samenleving en met de ClubSupport actie geven zij een invulling daaraan. Als straks veel leden stemmen, draagt ieder een belangrijk steentje bij aan een bloeiend verenigingsleven.

Stemperiode Klanten die op 1 september 2023 lid zijn van de Rabobank kunnen van maandag 4 tot en met zondag 26 september hun stem uitbrengen op hun favoriete club.

  1. Hoe krijgen we zoveel mogelijk stemmen Ook Muziekvereniging “Volharding” heeft zich als een van de vele verenigingen ingeschreven voor deelname aan de ClubSupport actie want wij voldoen aan de voorwaarden die de Rabobank stelt.

Wij doen hierbij een oproep aan iedereen die Muziekvereniging “Volharding” een warm hart toe draagt om op onze vereniging te stemmen en zo veel mogelijk vrienden en bekenden te informeren dat:  men deelneemt aan de stemronde tussen 4 en 26 september 2023;

 

  1. men zoveel mogelijk stemmen uitbrengt op Muziekvereniging “Volharding”
  2.  Mocht je nog stemmen over hebben dan willen wij graag de Stichting Zandse Kerk en onze zustermuziekverenigingen waaronder  Stedelijke Muziekvereniging en St. Cecilia Angeren en voordragen.

 Stem ook Op Muziekvereniging Volharding voor de Rabo ClubSupport