Ga naar de inhoud

De afgelopen 2 maanden zijn de leden van Muziekvereniging Volharding druk in de weer geweest om loten te verkopen. Om de vereniging financieel gezond te houden wordt al jaren een kermisverloting georganiseerd door Muziekvereniging Volharding.

Tijdens zo’n actie zie je weer wat voor een belangrijke plaats Muziekvereniging “Volharding” bij de Huissense bevolking maar zeker ook de ondernemers inneemt. Of het nu om het kopen van loten ging of het sponseren van de prijzen, wij hebben de volle medewerking gekregen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat binnen anderhalve maand alle loten verkocht zijn.

Woensdag 20 september hebben alle loten meegedaan in de trekking die door Bob van Elst, notaris bij Luum Notarissen, is voltrokken.

Een bijzondere dank gaat uit naar de sponsoren, Profeil Ouwerling Huissen, Slagerij Hans Mom, Degen Drankenhandel, Hegeman BV van Argos Tankstation, en Sfeervol wonen Hermsen en Hermsen  die al vele jaren er voor zorgen dat wij aantrekkelijke prijzen kunnen verloten.  Daarnaast willen wij alle personen die kermisloten van Volharding gekocht hebben hartelijk bedanken voor hun steun. De prijswinnaars zullen op of kort na de trekking zo veel als mogelijk geïnformeerd worden over welke prijs zij gewonnen hebben. Daarnaast vindt u hieronder de trekkingslijst die ook op facebook en Instagram alsmede het Gemeentenieuws geplaatst zullen worden.

.