Ga naar de inhoud
De stichting Vrienden van Volharding is opgericht in 1988 door de heren Rottjes, Lestrade, Jansen, Balk, Maters en Dominicus.
De stichting stelt zich ten doel om de vereniging met financiele middelen te ondersteunen in de aanschaf van uniformen en instrumenten. De bijdrage is 25,00 euro op jaarbasis. De donateurs ontvangen jaarlijks een acceptgiro met een exemplaar van het verenigingsblad de “Volharder”.
Wilt u Muziekvereniging “Volharding”ook steunen wordt dan lid van de stichting. Voor informatie kunt u via onderstaand formulier contact opnemen met Theo van Vuuren.

De stichting Vrienden van Volharding is opgericht in 1990 door de heren Rottjes, Lestrade, Jansen, Balk, Maters en Dominicus.

De stichting stelt zich ten doel om de vereniging met financiele middelen te ondersteunen in de aanschaf van uniformen en instrumenten. De bijdrage is € 25,00  op jaarbasis. De leden ontvangen jaarlijks een acceptgiro.

Het bestuur van de stichting bestaat uit 4 personen. Voorzitter Theo Willemsen, Secretaris-Penningmeester Theo van Vuuren, Bestuurslid Wim Maters en bestuurslid Theo Neijenhuis.

Wilt u Muziekvereniging “Volharding” ook steunen wordt dan lid van de stichting. U kunt contact opnemen met Theo van Vuuren, Koelhuisstraat 67, telefoon 026-3253174 of vul het aanmeldformulier in door op deze link te klikken

of scan de QR code: